Even voorstellen

"Mijn carrière is begonnen als fysiotherapeut met specialisaties in de sportfysiotherapie en manuele therapie. Later heb ik me ook verdiept in de ergonomie. Daarmee is een goede basis gelegd om deskundig onderzoek te verrichten naar de relatie tussen fysieke belasting en de individuele belastbaarheid. Het contact met mensen en daadwerkelijk voor hun van toegevoegde waarde te zijn, vormen mijn drijfveren. Dat doe ik inmiddels in de huidige setting al meer dan 20 jaar en nog steeds met veel plezier.

Door de jarenlange ervaring heb ik veel expertise opgedaan in het reilen en zeilen van mensen binnen uiteenlopende organisaties. Vanuit een holistische (= integrale, alles omvattende) visie ontwikkelde ik daarvoor programma's die gezondheid en welzijn bevorderen van groepen en individuen voor zowel bedrijven als particulieren.

Verder heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd. Daardoor is mijn kennis op het gebied van mens, werk en inkomen verder verdiept en mijn horizon verbreed. Hierdoor kan ik zowel werkgevers, als werknemers alsmede verzekeraars en verzekerden nog uitgebreider van dienst zijn. Het bepalen van arbeids(on)-geschiktheid en het optimaal benutten van de functionele mogelijkheden enerzijds en het coachen en begeleiden bij werkhervatting anderzijds vormen het domein van de arbeidsdeskundige. Ik voel mij buitengewoon happy als ik de positieve effecten zie van de verschillende programma's, projecten en individuele trajecten die ik voorbereid en uitvoer."

Jodi Kranenburg

Arbeidsdeskundige / healthmanager & coach

info@khnc.nl of bel 0341-430102

afbeelding

Contactgegevens

Kranenburg Healthmanagement & Coaching (KH&C)
Beekweg 4
3849 PV Hierden (zie Google Maps)
t 0341-430102
f 0341-430113
info@khnc.nl


IBAN NL17 ABNA 059 72 79 985
BTW NL 0752.42.564.B.04
KvK 53.64.75.13kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.