Diensten & programma's

Het managen van gezondheid en vitaliteit is geen eenvoudige zaak. Immers: er spelen vele factoren mee die onze gezondheid en welzijn beïnvloeden. Als ervaren specialist biedt KH&C u daarbij volledige ondersteuning, zowel preventief (bevorderen van vitaliteit en continuïteit) als curatief (snel herstel van de vitaliteit en inzetbaarheid) en bij re-integratie van arbeidsongeschikte medewerkers.

Bij dit laatste gaat het om een goede afstemming op – en balans tussen – de dagelijkse werkbelasting en de persoonlijke belastbaarheid. Met als uiteindelijk doel: een match tussen de functionele mogelijkheden en de functies die intern of extern gevonden kunnen worden.

kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.