Visie

Gezondheid moet je doen!

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal. Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".
De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

Missie

KH&C biedt bedrijven, instellingen en particulieren integrale ondersteuning ter bevordering van gezondheid en welzijn om een optimale balans te creëren tussen belasting en belastbaarheid.

Daarmee levert KH&C een structurele bijdrage aan continuering van het arbeidsproces en verhoging van de "quality of life". Een werknemer die goed in zijn vel zit, is goud waard voor uw onderneming.

Werkwijze

Gezondheid en het ontstaan van ziekten benadert KH&C vanuit een brongerichte totaalaanpak, met respect voor het individu én omgeving. Alle oorzaken die verantwoordelijk zijn voor het eventueel disfunctioneren van de persoon in kwestie, neemt KH&C bij een intake onder de loep. Dit geldt ook als gezondheids- en verzuimaspecten voor groepen werknemers of op organisatieniveau gescreend moeten worden.

afbeelding

kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.