Healthmanagement

Het managen van gezondheid en vitaliteit is geen eenvoudige zaak. Immers: er spelen vele factoren mee die onze gezondheid en welzijn beïnvloeden. Als ervaren specialist biedt KH&C u daarbij volledige ondersteuning, zowel preventief (bevorderen van vitaliteit en continuïteit) als curatief (snel herstel van de vitaliteit en inzetbaarheid) en bij re-integratie van arbeidsongeschikte medewerkers.

Preventie

Bedrijven met een proactieve inzet voor het personeel in het algemeen en inzake verzuimbeheersing in het bijzonder, zien de resultaten van preventieprogramma's terug in hun jaarrekeningen. Een gerichte aanpak is daarbij wel essentieel. Daarvoor biedt KH&C u de volgende ondersteuning:

Downloads beschikbaar in pdf

afbeelding

kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.