Organisatie

Kranenburg Healthmanagement & Coaching is gevestigd in Hierden (bij Harderwijk). Hier vindt de uitvoering plaats van de persoonlijke intakes, coaching en individuele begeleiding. Vanuit Hierden worden ook de aansturing en coördinatie geregeld van de verschillende trajecten en projecten.

Op inmiddels meer dan 40 plaatsen verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany. Rechts staat een overzicht van ons landelijk netwerk.

Om de grootst mogelijke staat van paraatheid te kunnen bieden en alert te kunnen reageren op uw specifieke wensen en behoeften is er naast eerder genoemd KH&C-netwerk een nauwe samenwerking met de volgende gespecialiseerde bureaus:

Door deze en onze eigen expertise te koppelen zijn wij in staat kleine en grote projecten binnen overzichtelijke termijnen vlot en goed te realiseren. Daardoor kunnen wij voor u de vaak zeer complexe verzuimproblematiek via preventie, re-integratie en outplacement structureel helpen oplossen. Voor u als klant c.q. opdrachtgever is er bovendien het voordeel van het "een-loket-systeem", hetgeen u kostbare tijd en energie bespaart bij het vinden van de juiste ondersteuning.

afbeelding

kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.