Particulier

Particulieren die deskundig en onafhankelijk advies nodig hebben, intensief begeleid willen worden of een personal coach zoeken kunnen bij KH&C terecht voor vragen en problemen op de volgende terreinen:

  • Arbeids(on)geschiktheid
  • Expertise en second opinion bij (W)AO/WIA-procedures
  • Fysieke en mentale belastbaarheid
  • Letselschades
  • Probleemanalyse en plan van aanpak
  • re-integratie en outplacement
  • Vitaliteit

Werkwijze

Als de visie van KH&C u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens deze intake krijgt u alle gelegenheid om uw persoonlijke wensen en ideeën, vragen en problemen aan te geven. Daar waar mogelijk zullen ook direct eventuele oplossingen besproken worden en vooral wat KH&C daarbij concreet voor u kan betekenen. Dat kan variëren van enkele persoonlijke gesprekken tot en met intensieve training en begeleiding, zo nodig op verschillend professioneel terrein. U en uw eigen specifieke omstandigheden bepalen zelf de koers, dus bij KH&C geen keurslijf!

Deze eerste kennismaking is geheel gratis.

afbeelding

kranenburg healthmanagement & coaching

"Gezondheid, moet je doen"

KH&C sluit zich volledig aan bij de gezondheidsdefinitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): gezondheid is het in lichamelijk, geestelijk en sociaal opzicht welbevinden. Gezondheid en vitaliteit zijn niet vanzelfsprekend. Gezond en vitaal zijn en blijven, vergen onderhoud, zowel fysiek als mentaal.Vandaar ons motto: "gezondheid en vitaliteit moet je doen".

De duidelijke driepoot: fysieke, mentale en sociale factoren, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen in al onze activiteiten het vertrekpunt van een proactieve aanpak.

afbeelding

Netwerk

Via een nauwe samenwerking met meer dan 40 netwerkpartners, verspreid over heel Nederland biedt KH&C trainingsprogramma's aan. Daarnaast werken wij uiteraard ook op locatie en incompany.